Описание компании

Conduraru Grup Construct SRL, are o experienta de peste 15 ani în furnizarea și realizarea lucrărilor de hidroizolații, termo-hidroizolatii, sape mecanizate, confecții din tabla, impermeabilizări.

Societatea Conduraru Grup Construct Srl, dispune de propria logistica, fiind aplicator autorizat pentru punerea în opera a hidroizolației cu membrana bituminoasa: Bauder, Soprema, General Membrane, sau Firestone – membrana epdm.

Va invitam și pe site-ul oficial al companiei www.hidroizolatii-conduraru.ro în secțiunea lucrărilor realizate de către societatea noastră, în  vederea obținerii informațiilor cat mai detaliate cat și a profesionalismului de care am dat dovada în relația cu beneficiarii sau antreprenorii generali cu care am colaborat pana in prezent.

In speranța unei colaborări cat mai îndelungate, așteptăm cu interes solicitările dumneavoastră în acest sens.


--

 

Departament Comercial

Mobil: 0759.59.00.00

SC CONDURARU GRUP CONSTRUCT SRL
Str. Utiesului, nr.15, Sector 2, Bucuresti
T:  0721.724.104 / 0756.724.104
E:  office@hidroizolatii-conduraru.ro
S:  www.hidroizolatii-conduraru.ro

Ключевые слова: Кондиционеры И Сантехнические Установки, Архитектура.

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания Curat-Lună
Curat-Lună

Curat-Lună e compania care vă aduce curățenia și prospețimea la dumneavoastră acasă. Chiar dacă nu aveți pete pe tapițeria dumneavoastră, noi murdăria o găsim și o scoatem. Salvăm canapeaua pe care doriți demult să o duceți undeva mai departe din cauza petelor de pe ea. Redăm culoarea inițială a mobilei tapițate. Totul a început cu o idee ambițioasă de a face ceva necesar pentru oameni la noi în Ungheni, pentru a nu pleca în alte orașe sau peste hotare. Am studiat anume nișa cu

Унгены
Компания INOX - COMPANY
INOX - COMPANY

"INOX-COMPANY" oferă servicii de montare și confecționarea Balustrade din inox, sticlă și plexiglas

Кишинёв
Компания Keep Clean
Keep Clean

Генеральная уборка квартир, домов и офисов в Кишиневе. Компания KeepClean оказывает полный спектр услуг по проведению поддерживающих, комплексных и генеральных уборок в Кишиневе.

Кишинёв