Описание компании

Conduraru Grup Construct SRL, are o experienta de peste 15 ani în furnizarea și realizarea lucrărilor de hidroizolații, termo-hidroizolatii, sape mecanizate, confecții din tabla, impermeabilizări.

Societatea Conduraru Grup Construct Srl, dispune de propria logistica, fiind aplicator autorizat pentru punerea în opera a hidroizolației cu membrana bituminoasa: Bauder, Soprema, General Membrane, sau Firestone – membrana epdm.

Va invitam și pe site-ul oficial al companiei www.hidroizolatii-conduraru.ro în secțiunea lucrărilor realizate de către societatea noastră, în  vederea obținerii informațiilor cat mai detaliate cat și a profesionalismului de care am dat dovada în relația cu beneficiarii sau antreprenorii generali cu care am colaborat pana in prezent.

In speranța unei colaborări cat mai îndelungate, așteptăm cu interes solicitările dumneavoastră în acest sens.


--

 

Departament Comercial

Mobil: 0759.59.00.00

SC CONDURARU GRUP CONSTRUCT SRL
Str. Utiesului, nr.15, Sector 2, Bucuresti
T:  0721.724.104 / 0756.724.104
E:  office@hidroizolatii-conduraru.ro
S:  www.hidroizolatii-conduraru.ro

Ключевые слова: Кондиционеры И Сантехнические Установки, Архитектура.

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания Custom Services SRL
Custom Services SRL

Custom Services SRL este o companie de arhitectură aplicată și de realizare a lucrărilor de execuție pentru amenajări interioare ale spațiilor de retail și office.

Кишинёв
Компания DOCUMENTE MD
DOCUMENTE MD

Компания «Documente.md» представляет собой стабильную и надежную организацию, которая функционирует с 2007 года. За многие годы работы мы успели обрести на рынке Молдовы хорошую репутацию. Наша компания предоставляет широкий спектр услуг, который ориентирован в первую очередь на рынок Молдовы и стран СНГ. Мы каждый день работаем над усовершенствованием и расширением спектра направлений организации. Какие услуги мы предоставл

Кишинёв
Компания Local Construct
Local Construct

Local Construct este o companie locală care se ocupă cu lucrări de repararea și construcția caselor și apartamentelor cît și orice tip de construcție. Suntem o echipă tînără și ambițioasă.

Кишинёв