Описание компании

Servisan – salon de usi si parchet Va propune un sortiment pe produse de inalta calitate, atent selectate de la producatori cu renume european si mondial.
Cu totii ne dorim ca locuinta noastra sa ne ofere confort, liniste si siguranta. Toate aceste trei caracteristici depend si de usile de interior pe care le vei instala in casa ta. Usa nu mai este doar un obiect sau mechanism de separare a doua spatii, sau de ingradire. Usa de interior a devenit o piesa de design ce ofera stil si eleganta camerelor. Tocmai pentru raspunde oricaror provocari a designerilor la noi gasiti usi clasice, usi neoclasice, usi moderne, usi loft, usi invizibile, usi glisante.Iar pentru cei ce pun pret pe calitate, noi va oferim usi vopsite OMEGA si RODOS. Ambii producatori produc usi din lemn stratificat utilizand cele mai noi tehnologii de prelucrare a lemnului. Preponderent sunt usi albe deoarece culoarea alba poate fi perfect incadrata in designul oricarui interior. Dar aveti posibilitatea sa comandati usi si de alte culori si dimensiuni dupa bunul plac. De asemenea va putem propune si usi in amorsa (grund) ce puteti sa le vopsiti sau finisati cu acelas material decorativ ca si peretii.

Si stiind ca in stransa armonie cu usile de interior este pardoseala, Va propunem un sortiment larg de produse pentru podea. Incepand de la parchet triplustratificat de la Barlinek, producator european, ce va va asigura confortul exploatarii sale in fiecare zi. Garantia de peste 20 ani pe care-l ofera Barlinek confirmainca o data calitatea inalta a perchetului triplustratificat si siguranta pastrarii culorii, rezistenta la uzura, dovada ca nu vor aparea crapaturi in timp. Cu atat mai mult ca parchetul din lemn natural Barlinek poate fi montat si la podea calda.
Sau Va putem propune parchet laminat de asemenea riguros selectat de la producatori cu renume ca Kaindl, Kronospan, laminat cu o clasa de rezistenta inalta. Sau SPC (vinil) pentru montarea in spatii cu trafic greu sau umiditate sporita.
SERVISAN – garantia clientului multumit.

Ключевые слова: Дерево, Стекло.

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Предложения

Все предложения
Бизнес
Предложение - Двери для офисов, жилых помещении, коммерческих помещении
Двери для офисов, жилых помещении, коммерческих помещении
Servisan salon de uși
100 д 21 ч
Неограниченно
Кишинёв
Бизнес
Предложение - Плинтус МДФ крашенный
Плинтус МДФ крашенный
Servisan salon de uși
100 д 21 ч
Неограниченно
Кишинёв
Бизнес
Предложение - Деревянные раздвижные двери на заказ
Деревянные раздвижные двери на заказ
Servisan salon de uși
100 д 21 ч
Неограниченно
Кишинёв

Другие компании

Компания Comsales Grup
Comsales Grup

Основанная в 2006 году, «Comsales Grup» стала одной из ведущих компаний промышленной инженерии, специализирующейся в строительстве и проектировании промышленных, агропромышленных и коммерческих объектов, а также промышленных весовых устройств.

Кишинёв
Компания LUCRU IN EUROPA
LUCRU IN EUROPA

Compania LUCRU IN EUROPA !!! Ofera locuri de Munca in Strainatate!CONTRACT GRATUITtel:067 591 900

Кишинёв
Компания Perro Art Gallery
Perro Art Gallery

Echipa ,,PERRO" vă oferă posibilitatea de a deține produse unicate, create special pentru specificul și designul locațiilor dumneavoastră .

Кишинёв