Описание компании

ON Clinic este o clinică medicală multidisciplinară ce are grijă de sănătatea ta și a familiei tale. În clinica noastră vei găsi o echipă de medici bine instruiți cu stagieri internaționale și utilaj medical modern, care ne ajută să stabilim un diagnostic corect și un plan eficient de tratament.

Prioritatea noastră este sănătatea pacienților noștri! Dovadă sunt 34 ani de experiență, peste 2 milioane de pacienți tratați cu succes și clinicile deschise în 7 țări din lume.

În 1987, în Olanda, începe istoria ON Clinic, prima clinică privată din lume, specializată exclusiv pe tratamentul disfuncțiilor sexuale la bărbați. De la începuturi  ON Clinic se evidenția prin profesionalismul echipei și abordarea inovativă a patologiilor.

Ulterior, ON Clinic a evoluat, ne-am extins echipa de medici profesioniști și am ajuns să prestăm un spectru larg de servicii medicale la cel mai înalt nivel.

Ключевые слова: Клиники.

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания Physioland Moldova
Physioland Moldova

Ai nevoie de benzi kinesiologice sau produse pentru masaj în cel mai scurt timp? Îți livrăm rapid la adresa ta! Fă o comandă în 3️ pași simpli! Plasează comanda într-un mesaj direct pe pagină. Comenzile plasate până la ora 12 vor fi livrate în aceeași zi. Primește și achită comanda la adresa de livrare. Costul livrării în Chișinău este 50 lei. Pentru comenzi de la 1000 lei, livrarea va fi gratuită.

Кишинёв
Компания Doctor-Hair.md
Doctor-Hair.md

Почему стоит купить миноксидил именно у нас: Всегда в наличии популярные средства от выпадения волос; Закупаем напрямую у американских производителей; Продаём только одобренные департаментом США препараты; Даём бесплатные консультации и оказываем помощь в выборе; Быстрые сроки обработки заявки и бесплатная доставка в течении

Кишинёв
Компания Implantologie.md
Implantologie.md

Centru de chirurgie dentarăMedici profesioniști în toată Moldova9000+ Dinți tratați cu succes4500+ Pacienți tratați Implanturi Premium JD (Italia)www.implantologie.md

Кишинёв