Описание компании

ON Clinic este o clinică medicală multidisciplinară ce are grijă de sănătatea ta și a familiei tale. În clinica noastră vei găsi o echipă de medici bine instruiți cu stagieri internaționale și utilaj medical modern, care ne ajută să stabilim un diagnostic corect și un plan eficient de tratament.

Prioritatea noastră este sănătatea pacienților noștri! Dovadă sunt 34 ani de experiență, peste 2 milioane de pacienți tratați cu succes și clinicile deschise în 7 țări din lume.

În 1987, în Olanda, începe istoria ON Clinic, prima clinică privată din lume, specializată exclusiv pe tratamentul disfuncțiilor sexuale la bărbați. De la începuturi  ON Clinic se evidenția prin profesionalismul echipei și abordarea inovativă a patologiilor.

Ulterior, ON Clinic a evoluat, ne-am extins echipa de medici profesioniști și am ajuns să prestăm un spectru larg de servicii medicale la cel mai înalt nivel.

Ключевые слова: Клиники.

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания STOPAPNOE
STOPAPNOE

Продажа и аренда медицинского оборудования и аксессуаров для диагностики и лечения апноэ сна. 

Кишинёв
Компания Kinestart - Cabinet de Kinetoterapie, Fizioterapie, Terapie Manuala si Masaj
Kinestart - Cabinet de Kinetoterapie, Fizioterapie, Terapie Manuala si Masaj

fizioterapie si kinetoterapie clicnic in chisinau.oferim servicii de kinetoterapie de cea mai buna calitate in chisinau

Кишинёв
Компания OrtoDent
OrtoDent

Приглашаем вас посетить ORTODENTВ нашей клинике вам помогут расстаться со своими стоматологическими проблемами и в полной мере оценить вкус жизни.

Кишинёв