Описание компании

OGLINZI.MD are ca obiect principal de activitate prelucrarea geamurilor și a oglinzilor. Venim în întâmpinarea dumneavostra cu o gamă bogată de produse: oglinzi cu lumina (LED) ,uși din sticlă securizată, cabine de duș, balustrade din sticlă, trepte din sticlă, geam sablat personalizat, pereți desparțitori, vitrine magazin, oglinzi decorative, placări cu sticla colorată, placări cu oglindă, etc.

Dorința noastra este să conturăm un nume de referință și suntem pregătiți sa facem fața provacărilor concurenței prin calitate și seriozitate. Grija pentru client este aratată prin interesul pe care il aratăm nu doar prelucrării geamurilor și a oglinzilor cât livrării și primirii acestora.
Din 2010, compania autohtona SRL Oglinzi de Lux produce oglinzi cu lumina LED la comandă care se vând cu succes în toată Republica Moldova și în România.

Oglinzile noastre au următoarele calități și caracteristici utile:

Toate modelele corespund standardului IP44 și pot fi utilizate cu siguranță în baie.
Oglinzile au o grosime mică de până la 30 mm.
Consum redus de energie (9-25 W în funcție de proiectare).
O lungă durată de viață (până la 50 de mii de ore de funcționare a LED-urilor).
Pânză rezistentă la umiditate.

Подкатегории: Производство мебели
Ключевые слова: Декоративные, Стекло.

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания Fructelabirou.md
Fructelabirou.md

Доставляем фрукты на выбор всегда свежые и чистые! Вы сами выбираете когда и куда нам доставить фрукты для вас!

Кишинёв
Компания Info Munca
Info Munca

Grabestete si suna chiar ACUM la numarul de telefon : 67432239 Pentru mai multe oferte si detalii acceseaza retelele noastre de socializare: https://ok.ru/group/54200926011566 https://www.facebook.com/Agenția-Muncii-128276768045739/

Кишинёв
Компания TopJaliuzi.md
TopJaliuzi.md

Компания TOPJALIUZI основана в 2011 году, является ведущим поставщиком современных солнцезащитных систем, таких как жалюзи, шторы, маркизы. За все время существования мы собрали большой ассортимент тканей, материалов, систем изделий, которые ежегодно модернизируются и пополняются новинками. Предлагаем как механические, так и автоматические инновационные системы. Компания TOPJALIUZI работает с лучшими производителями Германии, Бельгии, Польши, Украины и т.д., что гарантирует качество товара

Кишинёв