Описание компании

Înființat în 2014 proiectul Mândria este o promovare a valorilor, culturii si civilizației moldovenești, tot ce este de calitate și universal valabil. Născut din iubire și pasiune pentru tradițiile moldovenești. Magazinul Mândria oferă posibilitatea de a comercializa piese vestimentare noi cu elemente naționale care să ne definească ca și neam și să ne facă originali. Prima piesă vestimentară creată în atelierul Mândria a fost femeiască, după care au fost cusute și cămeși bărbătești, cămeși naționale pentru copii, au urmat rochiile lungi elegante, paltoanele de toamnă – iarnă, toate stilizate cu ornament tradițional. În atelier muncesc 3 meșterițe zi de zi. Există și colaboratori care lucrează la domiciliu, meșterițe care brodează manual pentru clienții care țin la tradițiile autentice și care solicită broderia manuală, iar alți clienți preferă broderia cusută la mașină. Colaboratorii designeri se ocupă de programele speciale după care se cos ornamentele tradiționale și tot ei se ocupă de publicitatea care este una foarte importantă. Ornametele sunt brodate diferit pentru fiecare piesă vestimetară. Și asta pentru că se acționaează după un principiu: nu repetă ornamentele care se găsesc pe hainele altor branduri. Tatiana are o colecție imensă de desene de ornamente tradiționale. La cerința clientului se pot face modificări dacă este vorba despre un ornament desenat manual, iar dacă este vorba despre desen computerizat, îl păstrează intact ca pe fotografia originală. Desenele specifice unei regiuni, însă, la fel sunt păstrate pentru a nu distruge autenticitatea zonei respective. Mândria lucrează cu toată paleta de culori pentru ornamentele tradiționale.

Подкатегории: Покупки(Другое)
Irina Achilina
15 Янв 2020

Rochia mea a atras priviri! Fetelor va recomand sa procurati rochii de aici!

5.0
Был ли этот отзыв
вам полезен?

Публичные отзывы

Cristina Grasu
13 Июн 2019
5.0

Avem cele mai frumoase hinue tradiionale i suntem foarte mndri! Va mulumim mult!

Carolina Bulat
16 Май 2019
5.0

Foarte mulumit de Rochiile i Cmile voi reveni neaprat. Suntem Mndri de a purta strae naionale.

Mihaela Tabureanu
14 Авг 2017
5.0

Super calitate, comod si placut sa porti mbrcminte de la voi. Fiti MNDRI, ca aveti de ce

Другие компании

Компания Teka Moldova
Teka Moldova

Teka, fondat în Germania, oferă produse de bucătarie de calitate superioară: cuptoare, microunde, plite cu inducție, gaz și electrice, frigidere, chiuvete, baterii, și multe altele.

Кишинёв
Компания mebel-moldova
mebel-moldova

Купить мебель в Кишиневе оптом и в розницу. Также мы оказываем услуги изготовления мебели на заказ от производителя в Кишиневе и Молдове.

Кишинёв
Компания Cleber
Cleber

Компания CLEBER была основана 5 марта 1997 года. Первые 15 лет мы выступали на рынке в роли оптового поставщика.Первый магазин розничной продажи был открыт в 2011 году. И уже сегодня наши товары можно приобрести в более чем 19 розничных точках по всей стране.До сих пор CLEBER остается крупнейшим оптовым поставщиком на рынке Молдовы. Это дает нам возможность сохранить ценовую доступность для покупателей. За свою многолетнюю практику, благодаря тщательному анализу потребительского спроса, мы получ

Кишинёв