Описание компании

Little Modelling School oferă clienților săi cele mai bune servicii atât la nivel național, cât și internațional.

Little Modelling School pune mare accent pe relațiile sale cu clienții săi prin selectarea cu atenție a modelelor sale, cu scopul de a găsi o potrivire perfectă pentru clienții săi.

Little Modelling School se străduiește să ofere modele/fotomodele în mod constant clienților săi și, în mod natural, să ofere îndrumare și management de calitate modelelor/fotomodelelor sale.

Fiecare persoană din agenția noastră de modelling este pe deplin calificată pentru a contribui la dezvoltarea companiei dumneavoastră. 

Подкатегории: Другие типы школ

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания Mone Models
Mone Models

Школа моделей "Александрина Цуркан" - это проект, который готовит молодых людей от 3 до 30 лет к публичной карьере, а именно, к карьере в мире моды. Агентство предлагает курсы моделинга для детей - мальчиков и девочек. Курсы включают в себя 8 дисциплин: подиум,пластика,стилистика,фотография,макияж,психология,актерское мастерство,дипломатия.Модельное агентство Александрины Цуркан организует комплексное трех-этапное обучение, в ходе которого вы научитесь: наносить макияж, правильно

Кишинёв
Компания Infoteze.com
Infoteze.com

Elaborăm teze de an, teze de licență, teze de master, lucrări de doctorat, rapoarte de practică, referate la majoritatea specialităților! Răspuns la o serie de întrebări găsiți de asemenea și aici: https://infoteze.com/faq.html Portofoliul nostru de lucrări îl puteți consulta pe site-ul nostru (p.s. nu ne confundați cu toți escrorii, suntem din 2008 în domeniu și avem peste 7000 de lucrări pentru studenți din Republica Moldova, România, Rusia, Italia etc.): Teze la drept

Кишинёв
Компания Maestru in vinzari SRL
Maestru in vinzari SRL

МАСТЕР ПРОДАЖ проводит практические курсы и тренинги по продажам, а так же программы повышения эффективности личности.

Кишинёв