Описание компании

Just Digital este compania care prestează servicii de Digital Marketing combinând CREATIVITATEA, INOVAȚIA și VOCAȚIA personală pentru a satisface necesitățile clienților, partenerilor, colegilor cu accent pe asigurarea CALITĂȚII.

Misiunea noastră este să găsim clienții rătăciți din online și să îi aducem la ușa companiei tale, să îți creștem imaginea afacerii și să te poziționăm în Topul Companiilor din Online .

Подкатегории: Сми(Другое)
Ключевые слова: Рекламные Панели.

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания Ramoon Company
Ramoon Company

Изготовление визитных карточек, свадебных пригласительных, конвертов, папки, меню, футболки и много чего еще интересного под заказ!

Кишинёв
Компания Tipografie Pictografic S.R.L
Tipografie Pictografic S.R.L

Tipografia PICTOGRAFIC S.R.L, a fost creată pentru a contribui la dezvoltarea societății, aplicarea și promovarea ideilor moderne în domeniul imprimării. Servicii de imprimare, tipar format mare, tipar digital, tipar offset, materiale promotionale, papetarie de afaceri, poligrafie, stickere, bannere, pelicula adezivă, carti de vizită, mape, broșuri, carnete, roll-up, x-bannere, pliante, meniuri, etc.  Creăm pentru Succes - FII EFECTIV !Tipografia PICTOGRAFIC S.R.L, a fost creată

Кишинёв
Компания SRL NelStudio
SRL NelStudio

NELSTUDIO"Millennium"functioneaza de mai mult de 20 ani. Cameramanul realizeaza filmarea la nunta cu camera video profesionala SONY HDR-AX2000 format HD full 1920x1080 si Sony PXW-X70 HD full 1920x1080 , Nikon D750 , astfel ca imaginile filmate vor fi clare cu profunzime si culori vii. Fofograful din ziua nuntii voastre va lucra cu un aparat foto digital-Nikon D3 sau Nikon D750. Profesinalismul echipei noastre, experienta acumulata in acesti ani si inalta calitate a produselor oferite au fost ca

Бельцы