Описание компании

Magazinul online Jante vinde roți de mașini ale diferitelor mărci cunoscute, care sunt foarte apreciate de proprietarii de mașini. Vă oferim doar roți auto de înaltă calitate pe care le puteți achiziționa în Moldova. Toate discurile pe care le avem în stoc vin cu garanție de la producător, așa că, dacă găsești vreo defecte, poți schimba discurile sau îți poți lua banii înapoi.

În plus, vindem anvelope și alte componente (uleiuri de motor, baterii, covorașe, produse chimice auto, ștergătoare de parbriz). Catalogul conține o gamă largă de mărci de produse de la producători populari; avem, de asemenea, o gamă largă de prețuri de la cele mai ieftine la cele foarte scumpe, pe gustul tău.
 

Ключевые слова: Диски И Шины.

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания pastrare-anvelope.md
pastrare-anvelope.md

service comod si profesionist, specialistii nostri imediat dupa apel vin la dumneavoastra, oriunde v-ati afla, astfel incat sa puteti preda anvelopele pentru intretinere.

Кишинёв
Компания Agenția Muncii
Agenția Muncii

Suntem o echipă tânără și dinamică, specializată în prestarea serviciilor de angajare legală a cetațenilor moldoveni în Uniunea Europeană. În mod prioritar, suntem specializați în plasarea legală în câmpul muncii în Polonia. La fel, alte țări UE angajează cetățeni moldoveni recrutați de Lucru Bun, in special cetățeni cu dublă cetațenie. Activăm pe piața muncii peste cinci ani, deci avem experientă, cunoștinte și capacitate pentru prestarea unor ser

Кишинёв
Компания Anvelopele.md
Anvelopele.md

Мы команда опытных специалистов, которая реализует автомобильные шины, диски, аккумуляторы от надежных и известных производителей. У нас в наличии покрышки любых типоразмеров и параметров. Также у нас имеется широкий спектр услуг автосервиса и шиномонтажа.  https://anvelopele.md/ru/ - это быстро, выгодно, надежно.

Кишинёв