Описание компании

Compania de curățenie Aladin pune la dispoziția dumneavostră servicii complete de curățare și igienizare a covoarelor, canapelelor, saltelelor, tapiteriilor de scaune, fotoliilor, a salonului mașinii etc. Uscarea garantată în decurs de 8-12 ore datorită tehnologiei moderne. Utilizăm detergenți din game profesionale cu un grad mare de eficiență. Angajații noștri vor lua covoarele de la domiciliu, iar după curățare, le vor livra înapoi.

Fiecare casă are cel puțin un covor. Oferă camerei o atmosferă de căldură și confort. Cu toate acestea, covoarele se murdăreasc. Țesătura covoarelor  se căptușește cu praf, iar pe suprafața lor persistă diverse resturi. Iar dacă se varsă ceva lichid pe el, atunci pe lângă pete, obțineți și un miros neplăcut.

Curățarea uscată a covoarelor de la compania Aladin rezolvă problema rapid și eficient. Realizăm spălare și curățare chimică a covoarelor, palantinelor, păturilor, mobilierului tapițat cu livrare la domiciliu în Moldova (Bălți, Glodeni, Râșcani, Drochia, Edinets).

Principalele avantaje ale curățării chimice Aladin:

– Se folosesc produse chimice certificate anti-alergene și ecologice, care sunt sigure pentru sănătate;

– Îndepărtarea tuturor tipurilor de pete de diferite complexități și mirosuri neplăcute;

– Uscarea covoarelor se efectuază într-o cameră specială cu aer direcționat și  temperatură prestabilită.

Mulți clienți sunt interesați de modul de verificare a calității curățării covoarelor. La preluarea serviciului, recomandăm să vă asigurați că personalul de la curățătoria chimică a îndeplinit următoarele:

1) Îndepărtarea petelor. Înainte de a preda covorul pentru curățare chimică, clientul, de regulă,  informează meșterii despre poluarea problematică la care trebuie să acorde o atenție specială. Aceste zone trebuie verificate. Petele nu trebuie să fie vizibile pe fundalul general. Dacă există vreo poluare, raportați-o la curățătorie.

2) Lipsa mirosurilor neplăcute. După curățarea cimică a covoarelor nu trebuie să rămână mirosuri străîne sau neplăcute. Uneori, la cererea clientului, poate fi utilizat un ozonizator în procesul de curățare. Oferă țesăturii un miros plăcut care poate dura până la trei luni.

3) Nu este exces de umiditate. Verificați dacă suprafața articolelor este aproape uscată. Umezeala excesivă poate duce la putrezirea bazei țesăturii. Specialiștii cu experiență nu admit o astfel de situație.

Подкатегории: Уборка и стирка
Ключевые слова: Чистка Ковров.

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания AJUR-LUX
AJUR-LUX

РИМСКИЕ ШТОРЫ В КИШИНЕВЕ В ШИРОКОМ АССОРТИМЕНТЕ САЛОНА AJUR LUX Шторы в спальню, в гостинную, в кухню или в детскую;Ролеты, жалюзи и карнизы;Постельное белье, постельные чехлы и наволочки;Скатерти;Различные материалы и ткани;Карнизы, крепёжные системы и аксессуары.римские шторы в кишиневе на https://ajur-lux.md/rimskie-shtory/

Кишинёв
Компания SDGroup Construct
SDGroup Construct

Мы професиональная команда которая оказывает услуги по ремонту помещений под ключ. В независимости от поставленых задач будь то квартира,дом или офис -Гарантируем прозрачность цен и наилучшее качество! Почему мы? Професиональная команда с опытом более 10 лет;Консультация специалиста бесплатно; Работаем строго в сроки; Страхование имущества на 12 месяцев; Пост обслуживание; Скидки и акции не только в рождество

Кишинёв
Компания Credit Usor
Credit Usor

Credit Ușor este o marcă creată de compania Top Leasing & Credit, fiind o afacere cu capital străin. Fondatorii companiei au o bogată experiență financiară și o reputație ireproșabilă.

Кишинёв