Описание компании

Производство гибкого камня для интерьера и фасадов.

Ключевые слова: Семинар.
Maria Cociurca
16 Янв 2020

Care sunt preturile dvs pentru o incapere de 18m2?

5.0
Был ли этот отзыв
вам полезен?
Gorstone ответила 04 Фев 2020

Bună ziua. Ne pare rău că nu am putut să răspundem de o dată. Prețul este de 190 lei/m2. Alte lucrări sau materiale, preț aparte. Mulțumesc. Cu respect, Constantin Cataraga.

Другие компании

Компания DAFSAN-GRUP
DAFSAN-GRUP

Propunem atentiei dv. site-ul companiei «DAFSAN». Compania este dealer oficial al uzinei de pompe electrice ermetice «МOLDOVAHIDROMAS» S.A. ( Certificatul № МНМ-26/101/262 ). Instalatiile de pompare produse in Moldova - БЭН, ЦГ, НГ, ЦВЦ, ЕС, ТТ, ТЭ, ЦМК, ЦМФ, ГНОМ, se bucura, pe drept cuvint, de o solicitare inalta in tarile CSI si in alte tari ale lumii.

Кишинёв
Компания LUCRU IN EUROPA
LUCRU IN EUROPA

Compania LUCRU IN EUROPA !!! Ofera locuri de Munca in Strainatate!CONTRACT GRATUITtel:067 591 900

Кишинёв
Компания Custom Services SRL
Custom Services SRL

<p style="margin: 0px 0px 10px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; font: inherit; vertical-align: baseline;">Custom Services SRL este o companie de arhitectură aplicată și de realizare a lucrărilor de execuție pentru amenajări interioare ale spațiilor de retail și office. De la organizarea spațială, la alegerea finisajelor, prezentarea virtuală a ideilor prin realizarea de concepte 3D dinamice, toate acestea căpătând ulterior formă prin completarea cu desene de execuție, consultanță

Кишинёв