Описание компании

Compania BIOPROTECT are acoperire națională și este prezentă în toate raioanele țării cu un portofoliu de clienți pe care l- a creat în timp prin profesionalism, devotament și încredere. La ora actuală BIOPROTECT colaborează cu peste 1 500 de fermieri, predominante fiind exploatațiile agricole de dimensiuni medii, iar fermierii mici sunt deserviți prin intermediul fitofarmaciilor proprii și cele partenere.

Compania este orientată spre maximizarea eficienței și atingerea performanței în agricultură, oferind fermierilor un sortiment variat de fertilizanți de bază și amendamente de sol, semințe cu genetică de ultimă generație, tehnologii complexe de protecție a plantelor și fertilizare în perioada de vegetație, utilaje agricole și echipamente tehnice, inclusiv sisteme de ghidare de precizie, precum și servicii de calitate: analize de laborator a apei pentru irigare, testarea de laborator a solurilor cu cartarea agrochimică (contribuția întreprinderii afiliate BIOLAB TEST), consultanță în teren, colectarea și exportul produselor agricole, servicii de deratizare, dezinsecție și dezinfecție (DDD). Astfel, BIOPROTECT reprezintă pentru clienții un partener – furnizor complex de servicii și inputuri pentru practicarea unei agriculturi de performanță.

BIOPROTECT are stabilite parteneriate durabile cu furnizori cunoscuți la nivel mondial și regional, constituindu-și un portofoliu variat al ofertei sale, menirea căruia este transpunerea autentică în practică a sloganului companiei: “Agricultură Eficientă” .

Dezvoltarea dinamică a companiei este asigurată de echipa sa, care pe moment însumează peste 50 de angajați. Apreciind rolul de nucleu al echipei de vânzări, formată din 12 profesioniști dedicați -agronomi – manageri regionali, nu putem subestima și contribuția celorlalte departamente ale companiei, care prin efort comun sunt alături de fermieri pe toată durata sezonului agricol, oferă consultanță în câmp, livrează rapid inputurile necesare, monitorizează culturile în vederea reacțiilor prompte în perioada de vegetație, asigură flexibilitate în termenele și modalitățile de achitări, inclusiv prin colectarea materiilor prime agricole.

Compania BIOPROTECT este pregătită să răspundă tuturor solicitărilor producătorilor agricoli profesioniști, iar fiecare rezultat obținut de fermierii parteneri este un motiv de mândrie și pentru echipa noastră.

Подкатегории: Выращивание растений
Ключевые слова: Удобрения, Семена.

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания Agrimatco-Service SRL
Agrimatco-Service SRL

Агриматко - международный бренд, который присутствует в более чем 50 странах мира. Представляет собой сокращение Agricultural Materials Company (AgriMatCo или AMC). История компании берёт своё начало в 1936 году, в Палестине. Основал семейное предприятие ныне покойный Халиль Микдади (Khalil Miqdadi), который родился в семье фермера. Отец отправил Халиля во Францию, где он получил аграрное образование. Получив в Европе образование, Халиль вернулся домой, в Палестину. Вначале молодой специалист пр

Кишинёв
Компания AJUR-LUX
AJUR-LUX

РИМСКИЕ ШТОРЫ В КИШИНЕВЕ В ШИРОКОМ АССОРТИМЕНТЕ САЛОНА AJUR LUX Шторы в спальню, в гостинную, в кухню или в детскую;Ролеты, жалюзи и карнизы;Постельное белье, постельные чехлы и наволочки;Скатерти;Различные материалы и ткани;Карнизы, крепёжные системы и аксессуары.римские шторы в кишиневе на https://ajur-lux.md/rimskie-shtory/

Кишинёв
Компания MEGATEH
MEGATEH

Vînzări si instalare rapidă a sistemelor de securitate si supraveghere video. Varietate de camere de supraveghere va permite sa gasiti exact pe cele potrivite afacerii dvs. Fie ca doriti flexibilitatea oferita de camerele pentru interior/exterior, securitatea sporita a camerelor antivandalism, putem configura sistemul de supraveghere exact pentru nevoile dvs. http://megateh.md/produse/

Кишинёв