Описание компании

Servicii de mediu

Cantitățile enorme de deșeuri în care se inundă țara noastră ne-a adus la ideea că trebuie de acționat imediat, studiind un pic proveniența deșeurilor, am depistat că circa ⅓ din ele sunt aruncate de întreprinderi, astfel în 2005 a fost fondată compania Eco Recycling SRL, care a oferit de-a lungul timpului servicii de colectare și prelucrare a diferitor tipuri de deșeuri, inclusiv periculoase.Ne place să credem că astfel am contribuit la o bună diminuare a efectelor nocive de poluare, însă mai avem mult de lucru.

Suntem o echipă tânără, dar ambițioasă, deschiși să ne împărtășim cu experiența, și să ajutăm în continuare companiile care vor să devină mai prietenoase mediului și cu responsabilitate tratează acest subiect.

Să reciclăm nu este un trand, ci o necesitate, și dacă simțiți și voi această necesitate, nu ezitați să ne contactați, împreună putem să facem lumea, mai curată!

Подкатегории: Утилизация
Ключевые слова: Отходы.

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания TopClimat SRL
TopClimat SRL

Инжиниринговая компания "TopClimat" SRL. Это системы вентиляции и кондиционирования, отопления, водоснабжения и канализации. Широкий спектр проектных работ, поставка оборудования, а также его монтаж, пуско-наладка и сервис систем.

Бельцы
Компания FlashMob - ремонт компьютеров в Бельцах
FlashMob - ремонт компьютеров в Бельцах

Ремонт:- Ноутбуков- КомпьютеровНастройка:- Локальных сетей- Систем видеонаблюдения

Бельцы
Компания DI-SIMO CONS
DI-SIMO CONS

"SRL DI-SIMO CONS" ofera servicii de< REPARATII INTERIOR SI EXTERIOR> Fundamentul activitatii noastre este alcatuit din profesionisti de categorie superioara ceea ce va ofera siguranta calitatii si executia lucrarilor la un nivel inalt. 

Кишинёв