Описание компании

Carnea provine doar de la pasari si animale crescute cu cereale naturale, organice, in conditii favorabile dezvoltarii sanatoase.

O maxima veche, dar actuala spune ca suntem ceea ce mancam. Iar cand vine vorba de copii, familie, sanatatea lor conteaza si depinde de calitatea produselor alimentare.

Toate produsele sunt livrate in ziua transarii ca sa ajunga in casa ta proaspete, neinghetate si sa pastram toti nutrientii activi.

Puii CocoRigo.md nu cunosc gustul chimicalelor si sunt crescuti in ritmul lor natural.

Ключевые слова: Мясо.

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания Mi Piace Wines
Mi Piace Wines

Mi Piace LA PESCA DOLCEPiersic-suculent. Proaspăt și elegant, cu gust fermecător.Mi Piace La Pesca Dolce: de culoare galben pai, cu nuanțe aurii delicate și o aromă intensă de piersică și fructe. În aroma plăcută a băuturii, veți simți rafinamența gustului de piersică .Mi Piace La Pesca Dolce- are un gust rafinat desăvârșit și proaspăt, cu un post gust de prospețime.A se servi rece la temperatura de 6-8 ° C . Băutura este baza ideală pentru cocktail-uri ușoare de vară, extrem de

Кишинёв
Компания Ahatina Design Srl
Ahatina Design Srl

Design Branding Identica Elaborare siteurilor Social media marketing Google ads Photo Video Outdoor Poligrafie

Кишинёв
Компания Albilux
Albilux

     "ALBILUX PROD" SRLНаша компания осуществляет поставку и продажу инвентаря и оборудования для пчеловодов от производителей. Пчеловодческий магазин ALBILUX является Официальным Дистрибьютором Пчеловодческого Предприятия "Tomasz LYSON" на территории Республики Молдова, которое является самым большим в Польше и одним из крупнейших в Европе производителем инвентаря и оборудования для пчеловодства. У нас в магазине, Вы можете к

Кишинёв