Susținem afacerile afectate de COVID-19 prin strategii de marketing.

Perioada de carantină a afectat toate ramurile economice. Cum să trecem prin criza epidemiologică fără a pierde clienții și veniturile? Simplu - promovarea online, marketing și branding.

Crează cont
header background

E timpul pentru promovare online cu Lista.md!

Promovarea companiilor în mediul online după criza epidemiologică necesită o atenție mai deosebită.
Pentru ca dvs să aveți mai mult succes, Lista.md vă sugerează să urmați acești pași:

1.Fiți informat

Informați-vă despre interesele consumatorilor. Analizați cu atenție fiecare recenzie și comentariu cu care sunt descrise produsele, serviciile sau compania în sine.

2.Conectați-vă cu consumatorii

Adăugați informații utile despre evenimente, produse și măsuri de precauție pentru a-i proteja de infectarea virusului.

3.Rămâneți conectați cu clienții dvs

În plină pandemie, încercați să nu anulați un eveniment. Cel mai bine ar fi să-l petreceți în mediul online, organizând evenimente online prin intermediul rețelelor de socializare.

4.Creați un plan

În această perioadă dificilă, pregătiți-vă din timp de două scenarii, unul pozitiv, și unul negativ. Alcătuiți o listă cu răspunsuri la întrebări frecvente. Reține-ți, cu cât mai bine pregătit sunteți, cu atât mai repede veți recăpăta succesul.

De ce promovarea online pe Lista.md este atât de necesară pentru afacerea dvs?

Lista.md este o platformă unică de promovare online care oferă strategii de marketing și branding. Niciodată marketingul online nu a fost atât de simplu și accesibil.

promotion smm

SMM - promovarea

SMM - promovarea brandului pe rețele sociale și creșterea popularității a acestuia. Obțineți mai multă popularitate în mediul online prin promovarea profilului companiei cu Lista.md.

promotion connection

Recenzii

Mai mult ca oricând, acum după criza epidemiologică, fiecare afacere are nevoie de recenzii, pentru a cunoaște mai bine părerea clienților despre produsul sau serviciul oferit. Aflați despre părerile și necesitățile clienților dvs.

promotion market

Noua piață de desfacere

Lista.md - este platforma online care adună mii de clienți potențiali și sute de afaceri. Mai bine zis, este o nouă piață de desfacere care oferă cele mai bune strategii de markeing și branding după criza epidemiologică prin serviciile sale de promovare online a companiilor.

Succesul companiei constă în mai multă promovare online

Lista.md este platforma de promovare online a companiilor din Republica Moldova. După înregistrare, profilul companiei va fi imediat promovat pe rețelele de socializare. Prin intermediul Lista.md veți avea posibilitatea să informați consumatorii despre oferte noi, evenimente și servicii prestate.

growth video
advantages background

Beneficiile platformei Lista.md

Promovarea companiei în mediul online este un proces destul de complicat și costisitor. Este nevoie de o armată de specialiști precum: departamentul de marketing, specialiști SMM și agenții publicitare. Nu fiecare companie își poate permite asemenea cheltuieli, dar fiecare dintre companii are nevoie de astfel de promovare online. Mai ales acum, pe timp de criză epidemiologică, promovarea online a companiilor este o necesitate existențială. Lista.md este aici pentru a susține companiile și de a asigura vizibilitatea acestora în mediul online.

Crează cont

Cât de mulțumiți sunt utilizatorii care au ales Lista.md?

review avatar 1

Vasile Vornic

Suntem foarte mulțumiți de serviciile platformei. Am ales să ne promovăm ofertele pe Lista.md și putem spune cu certitudine că am beneficiat de o creștere considerabilă a vânzărilor produselor noastre.

review avatar 2

Leonid Samoilov

Felicitări pentru proiectul Lista.md, chiar îmi place mult site-ul! Este ușor de utilizat, e plin de beneficii pentru a promova cât mai bine afacerile. Era mare nevoie de o platforma de promovare online ca aceasta în Republica Moldova, și site-ul Lista.md este cea mai bună soluție pentru oamenii de afacere din Republica Moldova.

review avatar 3

Eugen Dascal

Lista.md mi-a oferit posibilitatea să mă informez despre fiecare companie cu foarte multă încredere. Îmi place că este o platformă care îmi dă posibilitatea să interacționez cu utilizatorii platformei, să aflu mai multe detalii despre anumite companii. Pot afla ce evenimente sunt în viitorul apropiat, ce firme există într-un domeniu care mă interesează și bineînțeles interacțiunea este mai ușoară.

review avatar 4

Silvia Monac

Această platformă mi-a dat posibilitatea să ajung mai simplu și ușor la răspunsurile destinate companiei. Am acces non-stop la profilurile companiilor și mereu primesc notificări despre oferte noi. Recomand cu mare încredere platforma de promovare online Lista.md.

crisis background

Compania ta încă e mică? Lista.md o va face voinică!

Lista.md oferă servicii de promovare online. Fiind înregistrată, compania dvs va obține mai multă vizibilitate în mediul online. Lista.md garantează succesul!

Crează cont