Descrierea companiei

Pentru comoditatea Dumneasvoastră pe site-ul www.sladkison.com saltelele se află în compartimentele speciale, numite clase. Puteți intra în orice clasă și să alegeți modelul necesar al saltelei în Chișinău.

De asemenea puteți utiliza filtrul și să alegeți salteaua după parametrii necesari. Pentru o înțelegere și alegere mai bună, noi Vă recomandăm să vizitați salonul nostru de saltele în Moldova – Sladki son, să testați personal diferite modele și să alegeți cea mai confortabilă saltea. Vă dorim succese în alegerea saltelei și vise plăcute!

Saltelele Chișinău se procură nu doar ca un supliment la patul nou. În primul rând, este o protecție a coloanei vertebrale în timpul somnului. Saltelele ortopedice Chișinău se aleg personal pentru fiecare persoană. De aceea specialiștii nu recomandă de procurat pentru dormitor produse standarde, anexate la paturi. Înainte de a cumpăra o saltea în Chișinău, merită să cunoașteți ceva.

Subcategorii: Magazine de mobilă
Cuvintele cheie: Dormitoare.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie elefant.md
elefant.md

Elefant.md îți oferă mii de cărți, parfumuri, produse cosmetice, ceasuri, încălțăminte și multe altele, la prețuri speciale. Prinde promoțiile!

Chișinău
Companie Detergenti din Italia "Italmol Service"
Detergenti din Italia "Italmol Service"

Detergenti de calitate inalta din Italia pentru tine si locuinta ta. Rasfatate oferindu-ti tot ce este mai bun.

Chișinău
Companie Naturmarket SRL
Naturmarket SRL

După ce am aflat mai multe din culisele producerii industriale a mâncării, am hotărât – gata, începem să consumăm mâncare naturală! Așa s-a nascut ideea Natur.MD, din dorința de a avea un loc unde putem găsi produse veritabile, fără amplificatori de gusturi, fără adaosuri chimice, fără E-uri. Dorim să mâncăm o bucățică de carne adevărată, să bem un pahar de lapte adevărat. Vrem unt, dar nu margarină! Știm că și dvs. sunteți ca noi, dar dacă încă nu &ndas

Chișinău