Descrierea companiei

 • Despre noi
  Avem mai mult de 20 de ani de experiență în transport internațional cu autocarul
  Am început lucrul în cadrul companiei "Incom", în jurul anilor 1998. Am fost primii care am deschis rută regulată spre Napoli. Și până astăzi ramânem printre puținii care ajung până la sudul Italiei, în regiunea Campania.

Timp de acești ani am oferit serviciile noastre la mii de clienți. Așa că mereu o să fiți însoțiți de șoferi calificați în frunte cu Tudose Vitalie.

Miercuri, la ora 18:00, ne pornim de la Chișinau spre Napoli (trecem și prin alte orașe, inclusiv și Roma). Bronați din timp un loc, ca să aveți o călătorie sigură și confortabilă.

Duminica, la ora 12:00 - plecarea din Napoli spre Moldova. Apelați cu încredere la serviciile noastre și cu siguranță veți fi mulțumiți!

 • Traseul
  Itinerarul principal cu orașele care le deservim

  Padua - Bologna - Firenze - Arezzo - Fabro - Orvieto - Attigliano - Orte - ROMA - Prima Porta - San Cesaro - Frosinone - Ciampino - Ceprano - Cassino - Capua - Caianello - Caserta - NAPOLI - Afagola - Casoria - AVERSA - Pazzuoli - Villa Literno - Castel Volturno - Mondrogone - Avellino - Campobasso - Benevento - Pompei - Salerno - Agropoli - și alte orașe pe traseul Roma - Napoli

Avem o cursă regulată și stabilă pe parcursul anilor, puteți conta pe noi!

Aici am enumerat unele puncte de urcare și coborîre, dar de asemenea și orașele prin care repartizăm coletele.

Chiar dacă n-ați găsit orașul dorit în lista propusă mai sus, sunați-ne pentru detalii.
Transportarea coletelor
Doriți să trimiteți sau să primiți un colet din Italia? Noi vă stăm la dispoziție!
În Italia, aducem coletele direct la adresă de livrare solicitată. Oferim și servicii de preluare a coletelor de la domiciliu.

În Moldova, livrăm prin toate raioanele țării. Consultați graficul de mai jos sau apelați-ne și noi vă vom informa. De asemenea, puteți prelua coletul direct de la oficiul central din Chișinau, Marți și Miercuri între orele 08:00-18:00.

Puteți conta pe noi, transportăm de la plicuri, colete, pachete, bagaje, mobilier, până la materiale de construcții și avem prețuri competitive și flexibile!Vă rugăm să aveți în vedere că conform legii trimiterea unor bunuri în colete este interzisă. Ca exemplu: arme, substanțe inflamabile, narcotice, valută, animale vii, țigari etc. Toată răspunderea pentru încălcarea legii este adresată expeditorului.

 • Autocare la Comanda
  Căutați un mijloc de transport pentru evenimente, excursii în țară sau internaționale? Vă punem la dispoziție autocare cu 19/49/57/63 locuri la chirie. Suntem întotdeauna deschiși către parteneriat!
Subcategorii: Servicii transport
Cuvintele cheie: Transport Pasageri.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie anvelopemoldova.md
anvelopemoldova.md

Cumparati anvelope cu livrare in Chisinau si Moldova Anvelope, uleiuri, baterii de calitate, toate la preturi accesibile!

Chișinău
Companie SRL "Anturtrans-Nord"
SRL "Anturtrans-Nord"

Vă propunem servicii de transport pasageri și colete la prețuri avantajoase

Bălți
Companie Motoland
Motoland

Motoland - este importatorul oficial al produselor marca BRP, Yamaha-Motor, Beta-Motor și CF-Moto ce dispune de un Service Centru specializat și un Showroom modern cu o varietate largă de tehnică, accesorii, piese și consumabile.

Chișinău