Descrierea companiei

BINE AŢI VENIT LA MAGAZINUL ON-LINE AUTOMALL.MD!

Portalul automall.md – este cel mai mare magazin on-line de piese auto, sortimentul căruia cuprinde peste 14 mil. de mărfuri. 
 
Astăzi pe paginile magazinului nostru on-line este prezentat un spectru larg de mărfuri pentru autoturisme şi camioane: piese de schimb, accesorii, uleiuri, aparate optice, anvelope, discuri, becuri, sisteme de răcire şi condiţionare, utilaj pentru staţiile de deservire auto, instrumente etc.
 
Chezăşia deservirii calitative la automall.md o constituie colectivul de înaltă calificare, colaborarea cu furnizori de încredere şi utilizarea tehnologiilor informaţionale moderne. Cu automall.md veţi face uşor cumpărăturile, fără a ieşi din casă, oficiu sau garaj.
 
Astăzi automall.md înseamnă:
 
• Preţuri accesibile;
 • Calitate înaltă de la principalele branduri mondiale;
 • Livrare rapidă în decurs de o oră în Chişinău, Bălţi şi Comrat de două ori pe zi;
 • Sistem comod de căutare a mărfii şi perfectare a comenzii;
 • Ajutorul consultantului. E suficient să telefonaţi la numărul de telefon indicat şi managerul nostru vă va răspunde la toate întrebările dvs.;
 • Obţinerea unei informaţii maximal complete despre marfă;
 • Sistem de reduceri şi cadouri pentru clienţii fideli;
 • Campanii sistematice şi oferte speciale.

Cuvintele cheie: Piese de Schimb, Jante și Anvelope, Materiale și Accesorii, Scule și Echipamente, Parbrize și Lumini Auto, Piese pentru Moto, Scaune Auto pentru Copii.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie RePlastMD
RePlastMD

Sudura în plastic. Efectuam sudura in plastic, calitativ la cele mai inalte standarte pentru orice element din plastic al vehiculului

Chișinău
Companie Motoland
Motoland

Motoland - este importatorul oficial al produselor marca BRP, Yamaha-Motor, Beta-Motor și CF-Moto ce dispune de un Service Centru specializat și un Showroom modern cu o varietate largă de tehnică, accesorii, piese și consumabile.

Chișinău
Companie AutoTrade.md
AutoTrade.md

Autotrade.md - magazin online de piese auto și accesorii.Ne-am început activitatea în 2012. Obiectivele noastre: să oferim clienților cea mai largă gamă de piese de schimb și accesorii auto, posibilitatea de a simplifica și de a accelera cât mai mult posibil procesul de achiziție. Astăzi, Autotrade.md este un magazin online construit pe o platformă modernă care utilizează cele mai noi tehnologii informaționale. Dorința noastră este să fiți mulțumit de munca noastră și să ne con

Chișinău