Top 10 Agenții de Pază si Securitate din Republica Moldova

14 Mar 2018
2065
Top 10 Agenții de Pază si Securitate din Republica Moldova

Siguranța este mai întâi de toate. Fie că vrei să-ți protejezi casa, bunurile materiale sau ai nevoie de securitate la servici, fie vrei să-ți protejezi familia ești încurajat să apelezi la agențiile care oferă servicii de pază, colaborarea cu o astfel de agenție este o decizie bună pentru persoanele care simt nevoia de a fi mereu în siguranță. Scopul unei agenții de pază este de a asigura și de a respecta paza bunurilor, valorilor sau protecția persoanelor. Agentul de securitate este pentru a evita posibile evenimente neplăcute sau incidente în ceea ce privește securitatea unei persoane sau a unei locuințe. Agentul de pază poate stabili măsurile necesare pentru a evita neplăcerile care vă pot perturba liniștea și sentimentul de securitate. O firmă specializată în acest domeniu, va avea posibilitatea de a pune la dispoziția clienților metodele și tehnicile necesare pentru ca acesta să se poată bucura de toată siguranța și securitatea dorită. Optând pentru firmele de pază și securitate ve-ți avea posibilitatea de a avea parte de liniștea dorită, deoarece prezența echipamentelor și a agenților de pază vă pot oferi siguranța dorită. Ve-ți dispune și de un sistem de alarmă în cazul în care vă doriți acest lucru, iar la accesarea butonului de alarmă din cadrul sistemului va sosi la adresa dumneavoastră echipa de intervenție rapidă. Pentru a colabora cu o companie de pază și securitate cu experiență, ce poate oferi servicii de calitate in acest domeniu vă oferim lista agențiilor de pază din Republica Moldova :

1. Media Security

Media Security este o  compania de securitate care prestează servicii de pază și a întreprinderilor. Serviciile oferite de agenția de pază are la bază: paznici cu o pregătire profesională înaltă, echiparea cu mijloace special moderne, arme, sisteme tehnice, abordare individuală a clientului, analiză completă și elaborarea unui set de măsuri de siguranță “la cheie”, accesibilitatea serviciilor, posibilitatea monitorizării de la distanță 24/24.

2. Argus-S

Compania de securitate Argus-S oferă spre atenția celor care își doresc să se simtă în siguranță: asigurarea securităţii tehnice complexe a obiectivului protejat, proiectarea şi implementarea planului optim de pază fizică a obiectivului şi a proprietăţii Clientului, proiectarea şi implementarea planului optim de pază fizică a obiectivului şi a proprietăţii Clientului, soluţia de monitorizare şi control în timp real permite vizibilitatea completă asupra activităţii autovehiculelor.

3. Bercut Group

Compania de securitate  Bercut Group are misiunea de a fi principalul furnizor și integrator de soluții de securitate privată, prin calitatea serviciilor prestate. De asemenea, compania menține și sa perfecționează constant relațiile cu clienții săi, prin comunicare eficientă, accesibilitate, transparență și profesionalism. Compania Bercut vine cu o nouă inovație în Moldova, butonul de Alarmă în telefonul tău. Astfel, siguranța ta este la un clik distanță, daca ai instalată o simplă aplicație.

4. GSS-Securitate

Compania de securitate  GSS-Securitate efectuează proiectarea și montarea în timp util a sistemelor de alarmă anti-incendiu pentru a minimiza riscul de incendiu şi de pericol a vieţii şi sănătăţii oamenilor şi a bunurilor acestora. Instalarea şi proiectarea sistemelor de control acces previne accesului neautorizat la obiectul protejat. Instalarea echipamentelor necesită timp şi experienţă, personalul grupului de companii GSS-SECURITATE este extrem de calificat, cu experienţă în proiectarea şi instalarea acestor sisteme.

5. PROSECUTOR

PROSECUTOR este o companie cu o experienţă îndelungată în prestarea serviciilor de pază. Compania oferă persoanelor juridice şi fizice tot spectrul de servicii de pază în conformitate cu Legea Republicii Moldova „Privind activitatea particulară de detectiv şi pază” din 04.07.2003. Compania oferă servicii de securitate companiilor şi persoanelor fizice, începând de la consulting, elaborarea concepţiei securităţii şi încheind cu organizarea pazei cu integrarea sistemelor de securitate.

6. JAGUAR SECURITY

JAGUAR SECURITY are la baza trei principii: securitate, operativitate, confidenţialitate. Agenția prestează servicii de pază fizică, pază tehnică și combinarea acestor două servicii de pază. Agenția dispune de specialiști profesioniști cu experiență mare de muncă care permite prestarea serviciilor de pază de calitate în sfera pazei și securității.

7. I-SECURITY

Compania de securitate  I-SECURITY dezvoltă, instalează și organizează supraveghere video la distanță pentru anumite obiecte, exercitând control sistematic asupra: activității angajaților, localurilor administrative, comerciale și private. Compania oferă o gamă largă de sisteme de monitorizare și alarme de securitate de ultimă generație.

8. Delta Forța

Delta Forța este agenția care vă asigură siguranța bunurilor. Compania oferă servicii de proiectare și instalare de sisteme integrate de securitate, sisteme de stingere a incendiilor, repararea și întreținerea acestora, instalarea sistemelor de supraveghere video, securitatea evenimentelor speciale.

9. DVS Service

Compania de securitate DVS Service oferă o gamă largă de servicii pentru a oferi clienților protecție fizică. Compania are ca scop protecția obiectelor, întreprinderilor, organizațiilor, centrelor comerciale, depozitelor de en-gros, cafenelelor, restaurantelor, băncilor și persoanelor fizice. Serviciile oferite se desfășoară în funcție de diverse scheme care se potrivesc perfect clienților, luând în considerare particularitățile fiecărui obiect separat.

10. Justar

Compania de securitate  Justar ocupă o poziție de lider în toate domeniile prezentei sale. Compania are peste 3000 de clienți care au încredere în profesionalismul oferit de complexul serviciilor de securitate furnizate pe termen lung al dezvoltării afacerilor. Compania are ca misiune calitatea decentă a vieții printr-un nivel ridicat de securitate, iar scopul este încrederea clienților.

 

Comentarii