Idei pentru cadouri si oferte de 8 Martie

06 Mar 2020
743
Idei pentru cadouri si oferte de 8 Martie

8 Martie, Ziua internațională a  femeii

Ziua Internaționala a Femeii simbolizează emanciparea femeii, fiind instituită pentru a promova drepturile acestora și egalitatea cu bărbații. Ziua femeii a fost recunoscută ca sărbătoare internațională în 1977, devenind o tradiție în majoritatea țărilor din Europa și în SUA, fiecare țară sărbătorind-o așa cum o simte. Ziua de 8 Martie este pe plan internațional Ziua Femeilor Militante, a celor datorită cărora femeile au drept de vot, dreptul la proprietate, dreptul la educație, la divorț, la asistență medicală, la contracepție.
Credeți că serbarea zilei dedicate femeii la început de primăvară este doar o coincidență sau doar o dată semnificativă în calendar? Nu! Primăvara și femeia au mai multe puncte comune decât credeți. Luna martie este prima lună de primăvară, luna în care natura renaște și razele soarelui încep să ne încălzească sufletele, iar femeia la rândul ei dă viață unei noi generații, este o muză, motivație, liniște sufletească dar și o luptătoare.

Fiecare femeie așteaptă cu nerăbdare ziua de 8 Martie, zi în care își dorește să fie răsfățată atât de iubit, soț, cât și de copii, rude și chiar colegi. Este ziua în care femeia este sau ar trebui să fie ridicată pe piedestalul unei regine, să primească flori în semn de respect și mulțumire. De la flori se poate ajunge la cadouri cât mai costisitoare și mai extravagante: bijuterii, parfumuri, excursii și sejururi în străinătate prin care bărbații încearcă să-și exprime dragostea, respectul și afecțiunea față de femeia din viața lor.

Lista.md vine în ajutorul bărbaților care au rămas fără idei și fără timp pentru a căuta cadoul perfect pentru femeia din viața sa.

Bijuterii pentru Ea

Primul loc se decernează bijuteriilor. Nicio femeie niciodată nu va refuza o pereche de cercei, o brățară sau un colier cu diamante, din aur sau argint.
Aur-Lux este una dintre cele mai bune mărci de bijuterii din aur și argint din Moldova. Compania are în vânzare o gamă vastă de modele de bijuterii, pe placul fiecăruia, ținând cont de colecțiile și modele noi apărute.

aurluxmd

 

Bijuterro este atelierul de bijuterii care confecționează bijuterii din aur și argint după catalog și design individual. Atelierul activează din anul 2000 și în această perioadă a realizat o gamă foarte largă de bijuterii.

bijuterromd

 

Evenimente de 8 Martie

Cucerește-o cu o cină romantică. De 8 Martie fiecare local dorește să impresioneze toate doamnele și domnișoarele cu evenimente speciale de ziua femeii.
Restaurant Imperial Bălți de 8 Martie, a pregătit pentru femeile dragi cea mai deosebită programă, bucate delicioase, băuturi fine și multe surprize! Invitații speciali al serii sunt: trupa AKORD și SERJ KUZENKOFF. De asemenea, atmosfera va fi încinsă și se va menție pe tot parcursul serii de Dj, dansuri și voie bună.

imperial balti
Goldhaus bier&steakhaus vă invită să sărbătoriți împreună muzele speciale din viața noastră, care ne inspiră zi și noapte, începând cu ora 19:00. La Restaurant Goldhaus s-a pregătit o seară deosebită, presărată cu surprize, delicii culinare, cocktailuri și vinuri selecte. Atmosfera de neuitat va fi întreținută de invitații speciali ai serii Comedy Zebra Show, cu siguranță vă veți încărca cu foarte multă voie bună!

goldhausmd

 

Frumusețe&Spa

Gene, sprâncene, unghiuțe, vopsire, machiaj.... Perfecțiunea nu cunoaște limite pentru o femeie. Deși pentru tine ea mereu este și va fi cea mai frumoasă un UPGRADE is a MUST. Nu poate fi nimic mai plăcut decât o ședință de înfrumusețare.

Lady Lash îți oferă o super ofertă special pentru 8 Martie! Nu rata șansa să faci o programare iubitei tale la laminarea genelor și biofixarea  sprâncenelor la preț special.

ladylashchisinau
Medazur Med Spa are oferte de 8 martie pentru procedurile spa precum: șarm franțuzesc, beauty express, mâini îngrijite, perfecțiunea estetică a picioarelor, fitocosmetologie pentru păr, Energia corpului și sufletului împreună cu VINOBLE.

medazurmd

 

Iubita ta visează la epilare definitivă?
BeautySpace Estetica are o mega ofertă pentru epilarea definitivă cu laser. Salonul de înfrumusețare cunoaște cum se face epilarea fără de durere și în maximă siguranță. Toate datorită unei tehnologii unice în Moldova, pe care o găsiți doar la Beauty Space: LASER DEKA MOVEO.

beautyspace estetica md

Sănătate și Sport

Fie că femeia de lângă tine vrea să slăbească sau să-și mențină silueta, cu un abonament la sală îi vei îndeplini una dintre aceste dorințe.
Maxfitness are ofertă specială doar pentru sexul slab. Pentru un abonament procurat primești o giră cadou. Iubita ta va putea face sport chiar și acasă.

maxfitness
XTZ Fitness promovează sportul și modul sănătos de viață. Aici ai de ales dintre multe oferte de 8 martie, iar pentru ziua internațională a femeii poți alege „Abonament Lunar Nelimitat pentru Femei” la doar 450 de lei! Doar acum, abonamentul cu intrări NELIMITATE pentru femei pe perioada unei luni, o dată pe zi la super preț.

xtzfitness

Lista.md îți propune să te informezi și despre alte cluburi de sport și fitness în articolul:  Primăvara: pregătim silueta pentru vară.

Nuntă

Ai cerut-o de soție? Știi că cea mai importantă treabă al ei va fi să-și găsească rochia de mireasă. Acest lucru este o adevărată provocare pentru fiecare mireasă, fiecare detaliu contează, trebuie să fie frumoasă dar nici să facă gaură în bugetul pentru nuntă.
Salonul „Alegria” te ajută cu o super ofertă de 8 Martie! Mega reduceri plăcute la toate rochiile de mireasă de la 150 la 450 euro! Nu rata ocazia să-ți ajuți viitoarea soție la alegerea atât de importantă, cu siguranță ea va aprecia acest gest.

salon alegria md

Sunt multe alte oferte care le veți găsi navigând în mediul online, chiar și pe blogul Lista.md  este încă un articol despre ofertele și reducerile de 8 Martie  și oferte speciale pentru femei. Orice îi vei oferi femeii din viața ta, reține, tot ce ea are nevoie este Dragostea și Afecțiunea. După un sondaj făcut recent cel mai mult ele își doresc să fie iubite și un buchet de flori. Pentru a face o femeie fericită este nevoie de mult mai puțin decât cred bărbații.
În ziua de 8 Martie, Lista.md vă aduce cele mai frumoase urări de bine, cele mai multe și sincere mulțumiri pentru tot ceea ce faceți zilnic pentru familie și oamenii dragi care vă înconjoară. La mulți ani stimate doamne și domnișoare!

Comentarii