Cele mai populare 6 hostel-uri din Repubica Moldova.

27 Mar 2018
1665
Cele mai populare 6 hostel-uri din Repubica Moldova.

Ce este un hostel? Care este diferența dintre hotel și hostel? Principala diferență dintre hotel și hostel este faptul că la hotel rezervați camera, iar la hostel rezervați doar patul. Hostel are camerele comune, de cele mai multe ori paturi supraetajate, unde pot dormi persoane străine. Unele hosteluri oferă posibilitatea de a închiria o cameră dublă, dar această opțiune este întotdeauna mai scumpă. Baia și bucătăria sunt la comun, ceea ce oferă posibilitatea să cunoști ceilalți cazați, ceea ce este absolut superb. Totul fiind la comun crește posibilitatea de a petrece timpul mult mai vesel, creând o adevărată aventură și o adevărată amintire. Hostelurile sunt renumite pentru faptul că oferă un mediu în care oamenii se pot împrieteni foarte ușor. Cel mai important lucru oferit este atmosfera de socializare. Aici se leagă de cele mai multe ori prietenii trainice, deoarece împărtășești informații și pasiuni cu turiștii veniți din toate părțile lumii, care aparțin de culturi diferite. Majoritatea dintre cei care se cazează într-un hostel sunt tineri care obișnuiesc să călătorească mult cu buget redus. Nu neapărat pentru că nu-și permit, ci pentru că le place genul acesta de cazare și consideră că nu merită să dea mai mulți bani de atât. Cu banii de hotel mai vizitează un oraș, două. Majoritatea cazaților sunt foarte prietenoși, deschiși și sociabili.

În Republica Moldova acest tip de cazare este de abia la început.

Pentru micii antreprenori aceasta ar fi o posibilitate imensa de a începe o mică afacere pe teritoriul țării noastre, deoarece Republica Moldova a devenit unul dintre repere ale turiștilor. Turiștii sunt oamenii curioși, care doresc să cunoască despre istorie, cultură, tradiții, așa dar un hostel tradițional moldovenesc ar fi exact ceea ce ar fi pe placul turiștilor.

Uite acestea sunt hostelurile din RepublicaMoldova, confortabile cu atmosfera caldă și prietenoasă.


1. Fynky Mamaliga Hostel

Fynky Mamaliga Hostel este unul dintre cele mai populare hosteluri din Chișinău. Hostelul își deschide ușile sale pentru cei mai care doresc să petreacă un sejur de calitate la un preț rezonabil.

2. Tapoc

Tapoc este hostelul cel mai modern, recent renovat. Designul modern și culorile vii imprimate în incinta hostelului oferă un adevărat look confortabil, unde poți să te simți „ca acasă”. Dacă ai plănuit să petreci o vacanță sau pur și simplu un week end cu prietenii tăi, acest hostel este perfect ca opțiune de cazare.

3. Retro Moldova Hostel

Retro Moldova Hostel oferă un ambiant prietenos, vesel și intim pentru călătorii care au optat pentru cazare acest hostel. Hostelul are o experiență vastă în domeniul cazărilor, având la bază proiecția de a oferi un sejur sigur și confortabil.

4. IQ Hostel

IQ Hostel are ca scop găzduirea călătorilor în grup care doresc să beneficieze de cazare la preț redus, dar în același timp să beneficieze și de cele strict necesare pentru confortul sejurului. Hostelul oferă toate utilitățile, în plus este singurul hostel care are opțiunea “rent a car” la un preț avantajos.

5. Ionik Hostel

Ionik Hostel este localul care combină necesarul și relaxul. Atmosfera caldă și prietenoasă te cucerește din primele clipe aflate în incinta acestui local. Hostelul se implică cu devotament în tot ceea ce presupune cazare pentru ca fiecare oaspete să se simta binevenit și pentru a avea un sejur cât mai plăcut.

6. Chisinau Chill Hostel

Chisinau Chill Hostel este hostelul apreciat de turiști pentru personalul prietenos, utilitățile oferite și încăperile confortabile, amenajate foarte avantajos. Hostelul are o curte interioară destul de frumoasă.

 

Comentarii