Informează-te despre evenimentele care vor avea loc în întreaga țară!

Informații despre utilizator

Informații despre companie

Nu ai primit e-mail de confirmare? Trimite încă o dată
Deja înregistrat? Logare

Informații despre utilizator

Înregistrează-te cu Sau
Deja înregistrat? Logare
Nu ai primit e-mail de confirmare? Trimite încă o dată

Ai nevoie de ajutor? Apelează la experții noștri sau alege
una dintre opțiunile de aici!

FAQ

Bine ai venit pe platforma Lista! Aici vei găsi răspunsul la întrebările frecvente ale utilizatorilor Lista. Dacă ai vreo întrebare la care răspuns nu se regăsește printre cele de mai jos, nu ezita să ne contactezi la contact@lista.md.

Vezi mai multe

Despre noi

Lista este un instrument direct și unic în Republica Moldova pentru interacționarea companiilor cu clienții, un element cheie care are impact asupra motoarelor de căutare. Lista reprezintă registrul online ale companiilor din Republica Moldova. Aici sunt înregistrate companiile care își extind ramurile afacerii sale pe piața de afaceri, companiile care prestează servicii utile la prețuri accesibile. Lista permite companiilor să stabilească o relație cu clientul cum nicio altă platformă nu îți permite. Aceasta îți permite să stabilești o relație de 1-1 în care vei obține o recenzie cu privire la modul în care clienții reacționează la mesajele de promovare. Lista permite companiilor promovarea Brandului cu scopul de a obține recunoștința consumatorilor. Platforma este o metodă simplă de căutare a informațiilor necesare despre companii și activitatea acestora pe piața de afaceri din Republica Moldova.

Vezi mai multe

Blog

Informează-te despre companii. Găsește în articolele postate pe Blogul Lista detalii și topuri interesante despre companii. Articolele informative sunt create pentru ghidarea utilizatorilor după rating.

Vezi mai multe

Contact

Dacă ai întrebări sau informații care ar putea îmbunătăți calitatea Listei, de asemenea dacă ai fost victima unei fraude sau dacă ți s-au încălcat drepturile de utilizator nu ezita să ne contactezi la contact@lista.md.

Vezi mai multe