faq

Întrebări frecvente

Bine ai venit pe platforma Lista Moldova! Aici vei găsi răspunsul la întrebările frecvente ale utilizatorilor Lista. Dacă ai vreo întrebare la care răspuns nu se regăsește printre cele de mai jos, nu ezita să ne contactezi la contact@mail.lista.md.

Descoperă ofertele zilnice! Lista.md informează zilnic membrii săi despre ofertele și evenimentele postate de către companii. Restaurante, cluburi, vacanțe, frumusețe, concerte, reparație, toate serviciile și produsele companiilor le vei găsi la cele mai mici și accesibile prețuri.

Simplu. Ai de ales între înregistrarea companiei sau înregistrare privată. Dai click pe înregistrare privată și creezi pagina de membru ListaMoldova.

Completezi formularul de înregistrare a companiei, unde scrii despre compania ta și serviciile pe care le prestează aceasta. Mail-ul de confirmare a înregistrării va fi trimis imediat!

Urmând câțiva pași simpli poți deveni în cel mai scurt timp companie virală! Adaugă pe pagina companiei oferte și/sau evenimente. Nu uita să precizezi termenul de valabilitate a ofertei!

Urmează pașii indicați mai jos pentru a restabili parola:

  • Intră pe pagina de logare
  • Dai click pe ai uitat parola?
  • Introduci emailul și faci click pe Confirmă
  • Verifică emailul tău pentru a accesa linkul de confirmare

Apasă butonul Subscribe! Lista îți va trimite notificări de fiecare dată când vor apărea oferte plasate recent!

Scrie pe pagina companiei un comentariu despre experiența în urma serviciilor prestate de companiei la care ai apelat sau despre calitatea produselor pe care le-ai procurat din ofertă.

În caz de aplici pentru o ofertă și nu se respectă condițiile acesteia raportează încălcarea la contact@mail.lista.md și noi vom rezolva problema, specificând într-un email motivul neînțelegerii.

Aici ai mai multe opțiuni! Fie că ne găsești pe rețelele de socializare: OK, VK, Facebook, Twitter, G+, unde dai like și share la comunitatea Lista sau le trimiți direct link-ul site-ului lista.md.