about
notebook

Despre noi

Lista este un instrument direct și unic în Republica Moldova pentru interacționarea companiilor cu clienții, un element cheie care are impact asupra motoarelor de căutare. Lista reprezintă registrul online ale companiilor din Republica Moldova. Aici sunt înregistrate companiile care își extind ramurile afacerii sale pe piața de afaceri, companiile care prestează servicii utile la prețuri accesibile. Lista permite companiilor să stabilească o relație cu clientul cum nicio altă platformă nu îți permite. Aceasta îți permite să stabilești o relație de 1-1 în care vei obține o recenzie cu privire la modul în care clienții reacționează la mesajele de promovare. Lista permite companiilor promovarea Brandului cu scopul de a obține recunoștința consumatorilor. Platforma este o metodă simplă de căutare a informațiilor necesare despre companii și activitatea acestora pe piața de afaceri din Republica Moldova.

Beneficii pentru companii

Lista este platforma informativă, creată special pentru a răspândi informații despre companiile din Republica Moldova. Odată creat, profilul companiei este imediat promovat pe rețelele de socializare. Această metodă de promovare este gratuită. Companiile au beneficiu de a informa consumatorii despre oferte/evenimente/servicii prin postările acestora pe pagina companiei.

 • 1

  Conectare directă

  Lista te conectează direct cu clienții tăi. Permite acestora accesul la profilul companiei pentru a se informa despre ofertele/evenimentele/serviciile plasate.

 • 2

  Popularitatea Brandului

  Lista oferă posibilitatea de a crește popularitatea Brandului companiei cu ajutorul recenziilor clienților care au beneficiat de oferte sau serviciile prestate.

 • 3

  Clienți Noi și Vânzări mai Mari

  Clienții fideli îți ridică ratingul, la propriu. Cu cât mai multe recenzii ai adunat cu atât cresc șansele de a cuceri mai mulți clienți noi care vor spori vânzările.

Înregistrare
team
notebook-2

Beneficii pentru Consumatori

Lista oferă consumatorilor posibilitatea de a beneficia de produsele și serviciile companiilor la prețuri reduse sau promoționale. De asemenea informează despre evenimentele care se vor desfășura în Republica Moldova.

 • 1

  Recenziile

  Consumatorii sunt încurajați să scrie recenzii pe profilul companiei despre calitatea produsului ofertat sau despre calitatea serviciilor prestate.

 • 2

  Ofertele

  Fiind Membru Lista beneficiezi de produse și servicii la cele mai accesibile prețuri de pe piață. Lista mereu te va informa despre oferte noi printr-un singur e-mail.

 • 3

  Evenimente

  Fii la curent cu evenimentele ce se vor petrece pe întregul teritoriu al Republicii Moldova, îndeosebi, în orașul, tău organizate de companii.

Înregistrare
man-with-notebook

Nu știi unde să-ți promovezi compania?

Crează profilul companiei Gratis,
iar Lista se ocupă de promovare!

Treci la pagină

Recenzii

about-us-page-review-user

Îmi place Lista! Este atât de simplă de utilizat. Sunt mereu la curent despre oferte și evenimentele atât din orașul meu cât și din toată Moldova. Acum nu mai pierd timp pentru a găsi contactele sau informațiile despre o anumită companie pentru că Lista îmi oferă toate acestea printr-un singur click!

Am început cu o simplă înregistrare a companiei, pe parcurs am înțeles cât de utilă este această platformă. Acum sunt mereu conectat cu clienții fideli ale companiei mele.Lista mi-a oferit oportunitatea de a informa o întreagă țară despre ofertele noastre. Cel mai mult ne ajută recenziile, acestea ne permit să cunoaștem dorințele clienților noștri și ne demonstrează cât de mult suntem apreciați de aceștia.