5 destinații paradisiace pentru întreaga familie în Grecia

25 Apr 2018
3323
5 destinații paradisiace pentru întreaga familie în Grecia

Vacanța de vară trebuie planificată din timp ca să te asiguri că totul este pregătit și că ai ales cea mai bună ofertă. Agențiile turistice din Republica Moldova vin cu oferte care mai de care, căci concurența acestui domeniu pe piața de afaceri este destul de mare. Asigură-te că ai ales cea mai bună ofertă și destinație pentru întreaga familie, documentează-te, întreabă de prieteni sau ca sa fie mai simplu accesează lista.md, unde găsești ofertele tuturor agențiilor turistice din Moldova.

Ai ales ca destinație pentru vacanța de vară Grecia? Plaje frumoase și nisipoase, sporturi de apă, stațiuni organizate, ospitalitate caldă, distracție pentru întreaga familie, istorie și cultură. Grecia este destinația ideală pentru o vacanță minunată împreună cu familia. Pentru copii chiar o să fie benefică această călătorie din punct de vedere cultural, pentru că Grecia are de oferit cea mai vastă și complexă istorie antică.

Iată care sunt destinațiile ideale pentru o vacanță ideală cu familia în Grecia:


1. Georgioupolis

Georgioupolis este o stațiune îndrăgită și potrivită pentru familii. Stațiunea găzduiește o faună colorată, încă de la intrarea în oraș veți fi cuceriți de copacii de eucalipt, și de un rând de chiparoși care subliniază imaginea frumoasă a acesteia. Zona din jurul Georgioupolis este Apokoronas, întregit de satele sale pitorești și peisaje înverzite. Georgioupolis oferă o combinație unică dintre tradiție, ospitalitate și lux, cu zone publice spațioase de lux.

2. Ammoudara

Ammoudara se traduce din greacă ca “nisipul uriaș” și este o plajă cu peisaje frumoase, cu nisip fin auriu, situată în Golful Heraklion. Plaja oferă oaspeților săi o gamă largă de distracții acvatice și sesiuni de bronz relaxante. O vacanță all inclusive la Ammoudara este ideală pentru întreaga familie. Aici veți găsi un paradis pentru copii, având la dispoziție ofertele hotelurilor cu cluburi dedicate copiilor, cu specialiști în îngrijirea copiilor care-i vor distra pe parcursul zilei. Programele variate de divertisment și spectacolele inedite va încânta întreaga familie.

3. Sissi

Sissi situată în estul insulei Creta, este un sat tradițional, liniștit, cu străzi colorate, amplasat pe malul mării. Aici veți avea parte de un asortiment larg de activități sportive și relaxante, precum schi nautic, jet schi, plimbări cu bărcile cu pedale, canoe și parașutism ascensional, terenuri de tenis și squash, plajă de fotbal și volei pe malul mării și excursii turistice printre grădinile spectaculoase, îmbelșugate de o faună și floră specifică.

4. Anissaras

Anissaras este o locație paradisiacă, o zonă mare, fertilă și înverzită, acoperită de dealuri și este considerată o suburbie din clasamentul de lux din Hersonissos. Anissaras oferă o atmosferă exotică, renumită pentru propriul său segment de plajă albă de nisip cuprinsă de apă cristalină.

5. Elafonissos

Elafonissos este o destinație recomandată familiilor care își doresc o vacanță liniștită, lipsită de zgomotul specific stațiunilor pentru turiști. Situată la 10 minute cu bacul de portul Pounta, Elafonissos este înconjurată de ape turcoaz și plaje cu cel mai fin nisip, care îți oferă posibilitatea de o plimbare cu iahtul în largul mării, unde vei recăpăta noi puteri. Pe insulă domnește însă o atmosferă liniștită, cu taverne și localuri grecești, ideale pentru cei care merg cu familia în vacanță.

 

Comentarii